Maten som får din kropp att lukta illa Mitt kök

Jag har inte sagt att man dör av det. Det beror bland annat på att ph-balansen i slidan har rubbats, men ingen vet riktigt varför balansen. Varför luktar det när vi fiser. Flertalet vet att det beror på vad vi äter. För det är gaserna som bildas i tarmen – som gör att det…. Tycker du att dina fisar luktar extra illa kan det bero på maten du äter. Men jag råder ingen till det eftersom man kan bli väldigt dålig. Problem med fisar uppstår framförallt när gaserna bildas i …. Nu har forskarna kommit fram till varför och svaret finns, inte helt överraskande, i …. Varför luktar ens egna fisar gott. Oavsett varför gasbildningen ökar, kan träning hjälpa. Varför luktar mina fisar så illa. SVT Nyheter Halland bad Henrik Sjövall, professor i mag-tarmsjukdomar, att reda ut varför fisar luktar illa efter att man ätit ägg.

Vad det här beror på är inte klarlagt, men många kvinnor med hormoner i förändring upplever att deras tarmar inte riktigt rör på sig som förut. Bara lukten. Har läst om endometrios och är …. Jo, sannolikt är det innehållet i vingummipåsen du åt som ger sig till känna idag. Annars kolla en del samt kuriosa. Illustrerad Vetenskap har listat flera orsaker till varför. Varför luktar det illa i min näsa. Av HemmetsJournal, Publicerad 2012-05-31 00:00, uppdaterad 2016-05-15 17:09. Här är knepet som gör dem bättre. En stark lukt på urinen hos kvinnor kan vara ofarliga eller ett tecken på ett allvarligt problem. Nu för tiden har jag ofta en gasig mage och behöver ofta släppa mig efter att jag har ätit, fisarna luktar surt och väldigt illa…. Illaluktande fisar. Alla släpper sig då och då – faktiskt mellan 10 och 20 fisar om dagen – men medan vissa är helt luktfria, luktar andra svagt av toalett och vissa fullkomligen stinker av ruttna ägg. En del fisar luktar mer än andra, och lukten på din fis beror på vad du äter. Men med äggfrossandet kan mindre trevliga sidoeffekter uppstå. Chansen finns förstås att du vill fortsätta äta exempelvis ägg och kött.

Enligt brittiska Metro ökar mängden vätesulfid i magen sjufaldigt när du äter mat som innehåller cystein – vilket är varför dina fisar stinker som ruttna ägg. Det kan väl inte vara favoritosten…. Forskare från Monash University i Melbourne har enligt Newscientist.com kommit fram till att dina fisar luktar mindre om du äter mindre protein. Om du är i klimakteriet eller har en sjukdom som sätter hormonerna ur balans, kan det leda till en gasig mage. Forskare har tagit reda på vilken mat som gör dina fisar värre och vilken som gör dem bättre. Känner du någon som kan tömma ett helt kvarter med en potent, dödsluktande fis? Vi har alla tusentals miljarder bakterier i vår tarm som får onedbrutna matrester och fibrer att jäsa och bilda gaser. Men en del tillverkar betydligt mer gas än andra vilket kan vara ett väldigt pinsamt besvär. Alla har det, en del kan lida av “konsekvenserna”. En “fisförnäm” skulle ej skriva “skitsak”, men – varför luktar “bajs” så illa eller en fis. Jag är en tjej på snart 22 år. Min urin luktar väldigt illa men jag har inga trängningar eller andra problem med kisseriet. Många saker som luktar illa kan vara farliga för oss. Därför är det en smart reflex att bli illamående och dra sig tillbaka när något luktar illa. Men bakterier som du redan har i kroppen är inte så farliga för dig. Kanske det är därför egen fis inte luktar. För vi vet ju alla att det är sant. Hej! Jag är en tjej på 20 år och har problem med min mage. Det började ungefär för tre år sedan. Var ofta uppblåst och gasig i magen. Och det är just detta som får dina fisar att lukta så illa. Bildkälla: Aqua Mechanical/Flickr. Äter du mycket protein kan det alltså vara en orsak till att du ofta är gasig i magen och att dina fisar luktar illa. Men, det faktum att du har en järnhalt just under gränsen för anmärkning (0.10 mg/l) och det faktum att du har dålig doft tyder på att du har ett sk reducerat vatten i brunnen där järn är i. Varför spyr musslor istället för att prutta. Varför luktar inte alla fisar illa. Tobbe och jag hade en vild diskussion idag på jobbet, varför luktar inte alla personers fisar illa. Tobbe hade tagit sig tid att tänka igenom detta. Mat som luktar råder jag ingen att äta. Men vill du äta mat som är dålig får du självklart göra det. Luktar något illa, kasta det. Är det utgånget datum men ser bra ut och luktar bra så ät. Många kvinnor kan ibland uppleva intimbesvär såsom lukt från underlivet. Få information om varför underlivet luktar och vad du kan göra åt irriterande besvär. Vanligtvis har urin liten eller ingen lukt. Vissa sjukdomstillstånd, men kan få din urin för att bli stark-eller illaluktande eller kan påverka lukten av din vulva och flytningar, så att du tror att din urin luktar illa.

Jacqueline

0 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *