Spa – Yasuragi – Japanskt bad – Japanskt bad för avkoppling

SPA massage, helkropp 60 min 1.000,00 kr Mer info Här får du en skön avslappnande massage på rygg,höfter,ben,fötter,mage,bröstmusklerna,armarna,händerna,nacken & sist axlarna. Spa och spaanläggningar i Järfälla Här hittar du spa och spaanläggningar i Järfälla. När du väljer Vita Spa får du högsta kvalitet på materialvalen men också på vattenkvaliteten. Vad vill du boka? Välkommen att boka din behandling hos mig Parkering: Parkera gärna på vår uppfart, Buss 542, 547 eller 560 hållplats tömvägen eller däckelvägen. Vårt bad har både varma källor inne och ute. AnnonsUnna dig en japansk upplevelse på Yasuragi. Klicka på Salongens annons för mer information och fler thaim. I vår butik har vi en spautställning med 10st spabad. Du behöver välja en person/kalender för att kunna boka flera tider samtidigt. Massage, akupressur, zonterapi och SPA-behandlingar. Inga mellanhänder – direkt från fabriken hem till dig. Vi samarbetar med Sparadiset för behandlingar och har både singel- och duorum. Här finns spaanläggningar för både företag och privata evenemang. Att åka till Järfälla söderifrån är enkelt och man slipper köra in i storStockholm. Det ligger på rätt sida mot både Arlanda och Bromma.

Spa Järfälla
Spa Vaermdoe – Just nu – Välkommen till Kensaq com – kensaq com

Enkel prisjämförelse · Nätets bästa erbjudanden · Största hotellsöksidan. Sugen på ett fint Thaimassage i Järfälla. Ciao Bella Spa & Beauty är en oas för kroppen och en rensning för själen. Direktlänkar. Pooler Exklusiva Spabad Spabad Simspa Pooltak Poolvärme Köpa & sköta Pooltillbehör & Webbshop Kontakt. I Järfälla kan det ibland vara svårt att hitta ett riktigt bra spa i Stockholmområdet som erbjuder sköna span i avslappnande miljö till överkomliga priser. Nu har vi öppnat Welcome SPA. Massage Järfälla. På Bokadirekt kan du hitta och boka t.ex. massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig. Bland annat har alla modeller eleganta rostfria jetmunstycken som standard. AnnonsLediga massagetider hittar du hos oss på Företagsmassagen. Öppet varje dag. AnnonsKoppla av i vårt spaområde, njut av våra spabehandlingar och ritualer. Boka nu!

Spa Järfälla
Spa – Sveriges första spa – selmaspa se
  • Wilmas SPA, Järfälla Bokadirekt
  • Spa nära Kista, Stockholm Welcome Hotel
  • Hotell med pool och relax i Järfälla Welcome Hotel Barkarby
  • Pool & Spabad Stockholm: Järfälla / Barkarby – Folkpool
  • Massage Järfälla Bokadirekt
  • Hotell i Barkarby Stockholm Welcome Hotel Järfälla

Spa – Upplevelser med guldkant

AnnonsJämför Priser med trivago™, Hitta Erbjudanden och Spara på ditt Hotell i Järfälla. Boka din vistelse online! Återhämtning i japanskt spa. Alltid bästa pris online · Autentisk japansk miljö · Konferens i unik miljö. AnnonsVälkommen till Kensaq.com. Hitta Spa Vaermdoe idag! Som vi säger här på Welcome, ”Relax, Refresh, Recharge”. Börja din morgon här i Järfälla med en stadig frukost i Bistro Welcome och håll dig uppkopplad under din vistelse med kostnadsfritt Wi-Fi. Kom in och provsitt vilket spa som passar just dig. Vår butik ligger på Saldovägen 2 i Järfälla (endast 3 min från …. Fira in det nya året på bästa sätt hos oss på Welcome Hotel & SPA. Ta med dina nära och kära för ett härligt nyårsfirande där vi erbjuder både avkopplande SPA, live skönsång med soft soul, härliga hotellrum och inte minst en underbar 4-rätters supé. AnnonsGreatdays – Upplevelser i hela Sverige – Perfekta presenten. Spa för två. Paket kryddat med frukost på sängen och champagne på rummet. Selma Spa. Spapaket för alla åldrar · Sveriges första spa · Alltid bästa pris online. Reco 4,6 i betyg · Privat, Företag & Gravida · Proffesionella massörer · Ring 08-394818. Norr Mälarstrand 18, Stockholm · Vägbeskrivning · 08-394818. Karta och andra adresser Frihetsvägen 52, 177 33 Järfälla. Leelawadee Thaimassage och Spa har verksamhet på Frihetsvägen 52 i Jakobsberg, Järfälla. Om företaget.. Ryttarvägen 19. 177 39 Järfälla. Öppna i Google Maps Kombo-boka Boka en Avboka. Spa Järfälla. På Bokadirekt kan du hitta och boka t.ex. massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig. Eftersom ett av barnen bor där och vi åkte upp med ett annat barn med flickvän, så passade det oss väldigt bra att övernatta på ett prisvärt hotell, så nära det boende barnet. Spa Järfälla bokar du här online på 60 sekunder. · Bilder · Verifierade · Populärast i Järfälla. I 18 år var jag ägare till Skönhetskompaniet i Kallhälls centrum men 2010 startade jag Lilla hud och spasalongen för att verkligen kunna lägga 100% fokus på mina kunder. Thaimassage Järfälla – Lista över Thaimassage salonger i Järfälla. Testa hur bra ditt företag syns på internet. Jämför snabbt och enkelt · Enkel prisjämförelse · Nätets bästa erbjudanden. Ring 08-394818 · Reco 4,6 i betyg · Privat, Företag & Gravida · Proffesionella massörer. Book now your stay in Barkarby, Järfälla, and find the best offers for your stay at our 3* spa hotel near Kista, Stockholm. Skönhetscompaniet Hår & Spa, Gjutarplan 41. Görvälns Slott är ett boutiquehotell med restaurang och konferenslokaler norr om Stockholm. Välkommen till ett verkligt miljöombyte med stark personlighet. Spa Järfälla – ansiktsbehandling, träning, gruppträning, spa, bastu, restaurang, familjerum, bröllop, hudvård, boende, hotell, styrketräning – företag. Massage Järfälla – nackbesvär, nackspärr, huvudvärk, naprapater – legitimerade, belastningsskador, axelbesvär, artros, ryggbesvär, stötvågsbehandling. Du hittar spa i olika prisklasser och inriktningar från spaföretag i Järfälla. Givetvis med välkomponerade dryckesalternativ framtagna av vår egen sommelier. Spa o Bad grundades 1991 – våra garantier gäller. AnnonsKöp Köksredskap Här. Över 400 varumärken. Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online!

Jacqueline

0 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *