blogg se – mammatillF

Blogg Cancer Barn
Cancerblogg – 12 gripande bloggar om att leva med cancer

Det var väldigt länge sedan jag skrev i bloggen nu jag såg att mitt senaste inlägg var över ett år sedan. Kom igång snabbt. Allt på svenska och fri support. Över 100 designer att välja mellan. Min son behandlas efter ett nytt protokoll som vi alla hoppas ska hjälpa honom. Jag vill inte att cancern ska bli min identitet. Vårt lilla barn har cancer, så svårt att förstå. En cancerblogg är en kanal att ventilera sin ilska och frustration, men också en viktig kanal för att stötta andra cancersjuka. Beskedet kom kort tid efter att hon hade fött vårt andra barn, en son som heter Ville. Igår var det ett år sedan Chocken som får blodet att frysa till is, chocken som förlamar hela kroppen, chocken som får dig att tappa andan. Det är verkligen inte alltid som jag håller med Paula i det hon skriver men jag skulle aldrig lägga en spydig kommentar. Tänkte nån gång i framtiden skriva och ta reda på mer om hur man få barn utan någon livmoder. Johanna och jag ska åka till dig imorgon på årsdagen. Att få skriva av mig igen kanske kan hjälpa mig att finna kraft och någon slags mening med livet igen. Ja men då har man varit på banken då och fixat med lånet så att vi kan få oss ett nytt och fräscht kök. Smarta designer som även fungerar i mobilen. En gladare blogg om en familj som mår bättre och som på något sätt har tagit sig igenom 2 år och 7 månader utan ett älskat barn. En tänkvärd blogg som kan väcka frågan om vad som verkligen betyder mest i våra liv. Några av mina intressen är foto, djur, …. Bloggen är mest som en dagbok för mig så att jag ska komma ihåg allt vi har varit igenom. Vi träffades hos din lillasyster idag för påskfirande och din stora syster var och hälsade på dig.

  1. Barncancerfondens blogg Barncancerfonden
  2. Bloggar om cancersjuka – 5 cancerbloggar – Starta Blogg
  3. Majken, min Majken – Hösten 2014 fick Majken diagnosen
  4. mitt barn har cancer
  5. Prinsessan Louise av Ekerö – Att vara mamma till ett barn
  6. Leva med sorg
  7. livmedcancer blogg se – Den här bloggen skrivs av Mia och
Blogg Cancer Barn
Relaterade sökningar efter blogg cancer barn

Det som gör Louise ovanlig är att hon har en avvikelse i cancercellerna som kallas dicentrisk 9:20 och gör hennes cancer svårare att bota än vanlig ALL. Vi är mitt i livet och har två fina barn. AnnonsSkaffa en gratis och reklamfri blogg. Jag har svårt att somna ikväll och tittade på “End game” på Netflix, en kort dokumentär som följer några patienter i livets slutskede och sjukhuspersonal som arbetar med dem. Oavsett så kommer F’s resa att hjälpa andra bebisar i framtiden. Kommer bli en liten paus nu i bloggen och jag ska leva på livet som frisk. Ungefär fyra barn drabbas av infant leukemi i Sverige per år, medan i hela Norden är det nio barn som insjuknar. Normalt tar en leukemibehandling 2,5 år. Blogg: Cancer är per definition en familjeangelägenhet. En blogg om sorg. Om barncancer Wilms tumör. Hur livet kan fortgå efter man fått ett dåligt besked, i detta fall obotlig cancer. Skänk gärna en julgåva via Noras insamling till barncancerfonden. Du får veta mer om hur tillvaron kan påverkas och vilket stöd ni kan få. Varmt välkommen till min lilla blogg😍 Jag och min man Torbjörn bor på landet tillsammans med vår dotter Caroline och en liten chihuahua som heter Fire.

Att vara förälder till ett barn med cancer är förmodligen något av det mest tärande någon kan råka ut för. Med det inte sagt att det inte finns andra vidriga saker att som förälder gå igenom. Obotlig cancer väcker en del frågor som ”varför?”. I mars 2015 meddelande barnen på bloggen …. Drabbas en drabbas alla, och alla måste få sin egen resa, alla måste få utlopp för sitt, för det är en del av läkningen. I denna process spelar bloggar om cancer så kallade cancerbloggar en stor roll. Det kommer bli en ny blogg med ett nytt namn. Cancern är borta men allt i livet är kaos. Kommer lägga upp ett inlägg här med namnet på nya bloggen inom kort. Som tur är har hon svarat väldigt bra på behandlingen hittills och vi hoppas ju såklart att hon ska ha samma chans att överleva som andra barn. Om lång och hård kamp mot cancer. Innan Ville kom till oss så har vi en dotter som heter Stina. Välkommen till min blogg där jag skriver om mig och min familj där cancer sjukdomen tar mer och mer plats. Jag är precis fyllda 40 år och 2010 fick min man Jörgen Cancer, coloncancer. För mig är denna blogg framför allt en ventil att skriva av mig om hur vårt liv påverkas av cancersjukdomen. Tyvärr är cancern nu spridd till så gott som hela min kropp, men med hjälp av cellgifter och strålbehandlingar försöker jag “köpa” mig mera tid tillsammans med min älskade familj och vänner. Andel barn som drabbas av cancer är mindre än en procent av alla cancerfall i Sverige. Behandlingsmöjligheterna för barn med cancer är ofta goda och dödligheten låg. Här skriver hon själv om demonerna, frågorna om vem som ska ta hand om hennes barn och om hur vi andra ska möta dem som drabbas. Vi vet inte så mycket än, men vi tar en dag i taget och ger henne all kärlek i världen ️ världens finaste lilla tjej. Kommer att lägga in mer information om detta projekt under våren här på bloggen. Andra barn brukar sluta med förebyggande mediciner tre månader efter behandling medan Louise tragglade i nio månader innan värdena orkade upp i någolunda acceptabla nivåer. Smärtan i benen är kvar ännu, men sedan maj har hon i alla fall inte kräkts av smärtan och hon har klarat sig på bara alvedon som smärtlindring när det varit jobbigt. Att växa upp med cancer vid min sida. 12 juli 2016 När man inte vill erkänna sin egna sorg. Jag stod och hängde upp tvätten när tanken slog mig bara att jag är. Bloggen lever vidare ett tag till, jag tycker ju fortfarande att det är roligt att skriva även om det inte blir så ofta. Eller kanske till HOPE – Hematologisk Onkologisk Prövningsenhet (sveriges första prövningsenhet för läkemedel i tidig fas, där barn med svårbotad cancer kan få en chans att överleva). Usel när vi kommer till ekonomi. 10 december 2019, 21:18. Idag är det precis ett år sedan jag startade bloggen. Chocken när du får veta att ditt barn har en hjärntumör stor som ett ägg. Barn och cancer hör inte ihop. I vår julbutik hittar du julklappar och julgåvor till nära och kära, och till företagets kunder och medarbetare. Julen är ett fint tillfälle för välgörenhet. Pauline 11 december, 2019 kl. 02:59. Aldrig kommenterat Paulas blogg innan men varit en trogen läsare i många år. När hustrun Anna tidigare i år dog i cancer blev Henrik ensam kvar med tvååriga dottern Tilda. Efter sig lämnade Anna en av vårens mest uppmärksammade bloggar om cancer – en naken, personlig och känslosam vittnesbörd om livet i dödens väntrum. Det är ovanligt att barn får cancer…. Denna typ av ALL drabbar små barn upp till sex månaders ålder. Och har idag träffat en ny man som hon är gift och har två barn med. Hon pratade om att även fast hon idag är gift, har barn och lever ett väldigt lyckligt liv så är det ingenting som gör att minnesbilderna av hennes liv med hennes man som gick bort i cancer, eller livet med sjukdomen, försvinner. Visst, det kan vara så att man just i det läget inte ens orkar tänka tanken på barn i framtiden, för man vet inte ens om man kommer att överleva själv, men tro mig, om man nu besegrar cancern och sen vill börja leva igen så kanske man vill få möjligheten att få barn. Vår älskade dotter Caroline drabbades av hjärncancer 2014 och på min blogg kan du följa vår familj, vårt liv, hennes och vår kamp. Men mer om det då! Bara för jag inte är aktiv här så finns jag alltid och kan svara på frågor, finnas där …. Jag fick beskedet att jag har cancer, en hjärntumör. Här får ni följa mitt liv och min kamp mot cancern.

Jacqueline

0 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *